Duurzaam en circulair slopen

Voor u hebben wij mogelijkheid ontwikkeld om sloopwerken duurzaam en circulair in te kopen middels: Het Groene Sloopbestek©. Een Belangrijk bijkomend voordeel hierbij is dat deze werkwijze financieel zeer gunstig uitpakt voor u als opdrachtgever.

Diverse projecten zijn daarnaast onder de verificatieregeling circulair sloopproject uitgevoerd. Een circulair sloopproject vergt een vergaande implementatie van circulariteit in de voorbereiding en uitvoering van een sloopproject en afzet van vrijkomende sloopmaterialen.

Een circulair sloopproject vergt een vergaande implementatie van circulariteit in de voorbereiding, uitvoering van een sloopproject en afzet van vrijkomende sloopmaterialen.

Persoonlijk en betrouwbaar

Ontzorgen van mensen en organisaties bij hun sloopprojecten en optreden als verbinder tussen de verschillende betrokken partijen dat is waar Sloopadviseurs.nl goed in is. Met advies en begeleiding, projectmanagement, directie en toezicht ontzorgen wij onze opdrachtgevers. Wij kunnen daarbij putten uit onze jarenlange praktijkervaring en een breed netwerk van experts. De persoonlijke samenwerking en omgang met onze opdrachtgevers vinden wij een belangrijke en prettige manier van werken.

Daarbij houden wij de lijntjes graag kort, zodat u op een laagdrempelige manier voor vragen en onafhankelijk advies bij ons terecht kunt. Kortom Sloopadviseurs.nl is een no-nonsens adviesbureau met betrouwbare expertise.

Ontzorgen en ondersteunen

Waarmee kunnen wij onze opdrachtgevers bij het sloopproject ontzorgen en ondersteunen:

Projectmanagement & projectbegeleiding
Organiseren van een aanbesteding middels Het Groene Sloopbestek©
Kostenramingen benodigde onderzoeken, sloopwerken en asbestsaneringen
Opstellen BLVC- en sloopveiligheidsplannen
Uitzetten, coördineren en begeleiden van de benodigde onderzoeken
Aanvragen benodigde vergunningen
Organisatie Nutsafsluitingen
Directievoering en toezicht tijdens de uitvoering van projecten